مشاوره و برنامه ریزی آزمون های حقوقی ( وکالت ، قضاوت ، سردفتری ، کارشناسی ارشد ، دکتری )
اکثر داوطلبان آزمون های حقوقی با تعداد زیادی سوال در ذهن خود کلنجار می روند و نمی دانند جواب سوال های خود را در رابطه با آزمون های حقوقی از کجا بگیرند. در این مقاله می خواهیم درباره مشاوره، برنامه ریزی و پشتیبانی ، معرفی منابع برای شما داوطلبین آزمون های وکالت، قضاوت ، سردفتری ، کارشناسی ارشد، دکتری، توضیح بدهیم.
دانشجویان و دانش اموختگان و داوطلبان آزمون های حقوقی از قبیل کانون وکلای دادگستری، مشاوران حقوقی، قضاوت، سر دفتر ی، کارشناسی ارشد، دکتری، نیازمند به کمک و راهنمایی برای افزایش تمرکز و افزایش یادگیری و روش مطالعه هر درس می باشند . از آنجا که وکالت در بین آزمون های حقوقی دارای متقاضی زیادی می باشد و با توجه به محدودیت پذیرش و همچنین با تصویب طرح تسهیل صدور مجوز وکالت، که معیار اصلی پذیرش در آزمون وکالت، سطح علمی خواهد بود نه صرفا مهارت تست زنی، که در این صورت با داشتن برنامه ریزی، پشتیبانی و تعیین منابع مناسب، قبولی در پر استرس آزمون وکالت آسان می باشد.
برای مشاوره و برنامه ریزی تخصصی آزمون های حقوقی ، با مشاورین سودا اندیشان ستاره در ارتباط باشید.
چرا باید در آزمون های حقوقی ( وکالت، قضاوت، سردفتری، کارشناسی ارشد، دکتری) به مشاور مراجعه کنیم؟
داوطبین کثیری هستند که سالهای سال آزمون میدهند اما قبول نمی شوند و نمیدانند که ضعف آنها کجاست ، در اینجا لزوم حضور یک مشاور به منظور هدایت داوطلب در مسیر صحیح احساس میشود. داوطلبان آزمون های حقوقی با تعدد منابع مواجه می باشند، منتها دانش و تجربه کافی در انتخاب منبع مناسب را ندارند. به همین منظور داوطلب می تواند با یک برنامه ریزی منسجم و مشاوره و پشتیبانی بسیار قوی، خود را به هدف ، یعنی قبولی در آزمون های حقوقی از جمله: وکالت ، قضاوت ، سردفتری نزدیک کند.
مشاوره و برنامه ریزی آزمون قضاوت
چگونه یک مشاور حقوقی خوب را تشخیص بدهیم؟
ما برای آزمون های حقوقی از جمله : وکالت، قضاوت، سردفتری، کارشناسی ارشد و دکتری ، به یک مشاور مناسب نیاز داریم، یک مشاور خوب صرفا کسی نیست که در آزمون های حقوقی مثل، وکالت، قضاوت، سردفتری ، کارشناسی ارشد، دکتری، جزء نفرات برتر بودند، بلکه مشاور خوب کسی است که سال های زیادی در این حوزه تخصص داشته و با هزاران داوطلب وکالت، قضاوت، سردفتری ، کارشناسی ارشد، دکتری، ارتباط داشته است و نقاط ضعف و قوت همه داوطلبین را می داند، که این امر باعث انگیزه و انرژی می شود تا داوطلب ، راه درست را پیدا نماید.
مشاوره و برنامه ریزی آزمون وکالت
برنامه ریزی آزمون های حقوقی به چه صورت است؟
برنامه ی هر فرد براساس شرایط زندگی که دارد با شخص دیگر متفاوت می باشد، بنابراین زمان مطالعه بستگی به عادات فردی اوست، بعضی افراد در زمان صبح و برخی دیگر در شب تمرکز دارند. که برنامه ریزی این دو تیپ شخصیتی کاملا متفاوت می باشد. همچنین بعضی ها برنامه ریزی ساعتی انجام می دهند و براساس آن عمل می کنند و بعضی ها این امر را نمی پسندند و دلیلشان این است که، دچار استرس میشوند و تمرکز لازم برای درک کامل مطلب را از دست می دهند ، مثلا به جای اینکه تمرکز کنند تا یک مبحث را خوب بفهمند حواسشان به این هست که چقدر زمان دارند تا فلان صفحه تمام شود ، این برای آنان مخرب هست. در اینجا مجموعه سودا اندیشان ستاره به شما براساس تیپ شخصیتی که دارید ، راه و روش مطالعه و بر طرف کردن نقاط ضعف و افزایش سرعت مطالعه و نحوه تست زنی و مدیریت زمان آزمون و مدیریت استرس و معرفی بهترین منابع و روش درست استفاده از منابع و کنترل میزان مطالعه و پیشرفت درسی و نحوه خلاصه نویسی و تمام موارد لازم برای موفقیت یاد می دهد. در انتها به پاسخ این پرسش دست خواهید یافت که چگونه در آزمون های حقوقی موفق شویم.
اگر جواب هر کدام از سوالات ذیل را نمی دانید با ما تماس بگیرید:
- برای آزمون های حقوقی چه زمانی شروع به مطالعه کنم؟
- مطالعه نمودن قانون چه جایگاهی دارد؟
- برای آزمون های حقوقی برای هر درس چه کتابهایی مطالعه شود؟
- برای هر درس چه میزان مطالعه داشته باشیم؟
- نحوه صحیح مطالعه برای قبولی در آزمون وکالت چیست؟
- نحوه درک صحیح مطالب علیالخصوص قوانین چیست؟
- چطور حجم زیاد مطالب خوانده شده را فراموش نکنم؟
- چطور مهارت تست زنی را کسب کنم؟
- چه زمانی و روشی برای تست زنی مناسب هست؟
- چطور استرس جلسه و زمان آزمون را مدیریت کنم؟
- آیا استفاده از چندین مشاور و بکار بردن نظرات مناسب است؟
- چطور نا امید نشوم و از مطالعه دست نکشم؟
- چگونه زمان را برای رسیدن به سطح مطلوب تقسیم کنم؟
- صرفا خواندن متن قوانین برای قبولی در آزمون های حقوقی کفایت میکند؟
آزمون وکالت کانون وکلا و قوه قضائیه
مشاورین مجموعه حقوقی سودا اندیشان ستاره در راه آزمون های حقوقی
دانش مشاوره و برنامه ریزی ، امری است که نیاز به کارشناسی دقیق و صحیح و تخصص لازم دارد. شرکت در آزمون های حقوقی وکالت ، قضاوت و سردفتری ، راه ورود فارغ التحصیلان رشته حقوق به بازار کار می باشد. چشم امید دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته پر طرفدار حقوق ، به قبولی در این آزمون ها می باشد.
مجموعه حقوقی سودا اندیشان ستاره ، با داشتن مشاورین برجسته و متخصص در امر مشاوره ، برنامه ریزی و پشتیبانی ؛ فارغ التحصیلان و دانشجویان حقوق را در راه شرکت و قبولی در آزمون های حقوقی یاری رسانی می کند. مشاورینی با سوابق درخشان در امر مشاوره و برنامه ریزی که هر کدام کارنامه روشنی در آزمون های مختلف دارند و شرایط آزمونی داوطلبین را درک می کنند و با شرایط آزمون و نحوه مطالعه و برنامه ریزی کاملاً آشنا می باشند و از ابتدای راه مطالعه تا روز آزمون با مشاوره صحیح و برنامه ریزی درست ، به دانشجویان و فارغ التحصیلان کمک خواهند کرد تا نتیجه مطلوب را کسب نمایند.
پرسش های شما ؛ پاسخ های ما
آیا با 8 ساعت مطالعه در روز ، می توانم در آزمون وکالت قبول شوم؟
این یک سوال کلی است و شاید مطالعه ساعتی ، برای شما کارساز نباشد.
مهم ترین دلیل موفقیت آزمون وکالت چیست؟
پارامترهای مختلفی باید باشد ، تا شخص در آزمون وکالت موفق شود. مشاوره درست در کنار برنامه ریزی صحیح و منابع مطمئن ، می تواند باعث موفقیت شخص گردد.
در آزمون وکالت ، مهمترین درس کدام می باشد؟
تمامی دروس آزمونی از اهمیت خاصی برخوردارند و نمی توان هیچکدام را نادیده گرفت. البته با توجه به ضرایب هر درس می توان اولویت بندی مطالعاتی داشت.